Oremusplein 56 - Arnhem
0653366843
Arnhemsestraatweg 2 - Velp
06-15195620

Wat kunt u van ons verwachten?

Voor veel ras en rasloze honden is een trimbehandeling noodzakelijk om een gezonde huid en vacht te krijgen en te behouden. Zo’n bezoek aan de trimsalon is niet voor elke hond een even groot feest, en de meeste viervoeters zouden dan ook liever naar het bos gaan voor een flinke wandeling, dan een middag bij de kapper doorbrengen. Maar helaas voor hen moet het soms gebeuren, en daar komen wij in beeld.

We vinden het erg belangrijk dat elke hond zo mooi mogelijk naar huis gaat, en dat u als baas trots met uw viervoeter over straat gaat, maar een mooi eindresultaat kan alleen ontstaan als de honden zich ontspannen laten behandelen. We proberen daarom elke keer weer om de honden zo veel mogelijk op hun gemak te stellen en te luisteren naar wat ze willen om zo uiteindelijk een mooie blije hond naar huis te sturen die de volgende keer weer kwispelend bij ons naar binnen stapt.

Niks moet en alles mag zolang het mogelijk en verantwoord is!

Voor elk ras met een trimvacht wordt een "model" voorgeschreven, en we houden ons zo veel mogelijk aan deze rasvoorschriften. Maar...smaken verschillen en soms wilt u als baas eigenlijk liever een ander kapsel voor uw dier. Zolang u met uw hond geen shows bezoekt is dat geen enkel probleem. Uw wensen moeten natuurlijk wel passen bij de vachtconditie van de hond, maar alles is bespreekbaar, en we kunnen samen met u kijken of wensen en mogelijkheden te verenigen zijn.

Dus wanneer uw hond een kruising is heeft, zullen wij samen met u bepalen wat het beste is voor de hond en natuurlijk, wat hem of haar het leukst zal staan. Heeft u een rashond, dan wordt deze in het bijpassende model getrimd. Wanneer u afwijkende wensen heeft, of is de vacht van uw hond niet helemaal zoals het hoort, dan wordt in overleg met u de trimbehandeling aangepast.

Om onze vakkennis op peil te houden, bezoeken wij regelmatig vakdagen, lezen uiteraard de nodige vakbladen, en nemen deel aan trimwedstrijden. En naast het deelnemen aan cursussen, workshops, en bijscholingsdagen, is onze salon ook één van de cursuslocaties van De . Hier worden zowel specialisatie cursussen als de vakopleiding hondentrimmen gegeven.

In onze salon maken wij gebruik van de merken en . Professionele, veilige, dier, mens en natuurvriendelijke vachtverzorgings producten, die het mooiste resultaat garanderen. Desgewenst zijn deze ook in onze salon verkrijgbaar voor thuis.