Oremusplein 56 - Arnhem
06-53366843
Arnhemsestraatweg 2 - Velp
06-15195620

Vestiging Velp

  Arnhemsestraatweg 2


 • Velp 1 mei 2019

  Beste klanten/lieve hondenbazen,

  Met spijt moeten wij u mededelen dat per 1 juli 2019, trimsalon A la Caro Velp, gevestigd aan de Arnhemsestraatweg 2 bij de Graafschap dierenartsen, de deuren sluit.

  Exact twee jaar geleden begonnen wij met ons team vol enthousiasme aan de uitdaging van een tweede A la Caro vestiging, en het was een mooie, leerzame en waardevolle reis.

  Helaas gaan de dingen soms anders dan gepland of gehoopt. Gezondheidsproblemen hebben roet in het eten gegooid, en we hebben na lang wikken en wegen met elkaar besloten dat het het beste is om alle trimsters op één locatie te hebben. Op deze manier kunnen wij ons werk zo efficiënt en ontspannen mogelijk uitvoeren, en dat is het beste voor zowel de honden, onze klanten als onszelf.

  Wij gaan actief op zoek naar een collega die de salon en de werkzaamheden in Velp over wil nemen. Zodra dit een feit is wordt u hiervan uiteraard op de hoogte gesteld. Tot die tijd bent u van harte welkom in onze salon aan het Oremusplein 56 in Arnhem (Noord)

  Mocht u een afspraak hebben staan na 1 juli aanstaande bij de salon Velp, dan wordt er contact met u opgenomen.

  U kunt er gerust op zijn dat zolang A la Caro Velp nog geopend is, uw honden met net zoveel liefde, aandacht en plezier worden behandeld als u van ons gewend bent.

  Hartelijke groet,

  Team A la Caro Velp
  Karina,
  Annika,
  Jessy
  Caroline


Neem contact op